Без верхнього одягу та босоніж в центрі міста: що сталося з жінкою в Харкові (ФОТО)

Від домашнього насильства постраждала літня жінка

Поліцейські Харкова притягнули до відповідальності чоловіка, який вчинив домашнє насильство щодо співмешканки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції пояснили, що 3 грудня до чергової частини Харківського РУП № 3 надійшло повідомлення про те, що на ринку в центрі міста знаходиться літня жінка босоніж та без верхнього одягу. 

На місці події правоохоронці виявили 70-річну місцеву жительку, яка пояснила що її вигнав з квартири співмешканець. 

pictureПоліцейські відвезли жінку до дому. У квартирі знаходився 55-річний чоловік. Щодо нього співробітники сектору протидії домашньому насильству склали адміністративний протокол за ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з родиною та попередили про кримінальну відповідальність у разі систематичного вчинення домашнього насильства.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові патрульні затримали ймовірного збувача наркотиків. 

У вівторок, під час патрулювання на вулиці Валентинівській, увагу патрульних привернув чоловік, який щось прикопував у землю та робив знімки на мобільний телефон. Інспектори вирішили перевірити громадянина. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка 11 згортків з речовиною рослинного походження. Також в телефоні він показав численну кількість фото з місцями, де, ймовірно, він раніше залишив такі згортки.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися