На мера Харкова Геннадія Кернеса заявили в поліцію

Один з депутатів обурився, що перші особи Харкова брали участь в сесії міськради без масок

Сьогодні в залі Харківської міськради відбулася сесія, на якій кілька десятків депутатів і чиновників, а також сам мер Геннадій Кернес і секретар міськради Олександр Новак були без масок. В результаті, в поліцію звернувся 52-річний депутат, який обурився порушенню маскового режиму місцевими політиками. Про це повідомляє Національна поліція.

Патрульні виїхали на місце і прийняли заяву про порушення карантину, зареєструвавши інформацію в журналі Єдиного обліку Шевченківського відділу поліції. До речі, без масок на сесії були мер Геннадій Кернес, секретар міськради Олександр Новак, віце-мери Ігор Терехов і Андрій Руденко, директор департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева, директор департаменту інфраструктури Сергій Дульфан, директор департаменту житлового господарства Роман Нехорошков, директор Комбінату дитячого харчування" Надія Тимофєєва, а також депутати Ігор Вировець, Олексій Калина і Семен Сирота.

Нагадаємо, в Мережі з'явилося відео того, як охороняють мера Харкова Геннадія Кернеса. Відповідні кадри з'явилися в телеграм-каналі "Говорить Україна". На запису видно броньований мікроавтобус, в якому возять Кернеса. Спочатку до нього підходять кілька міцних охоронців, серед яких є і жінка, а потім з салону викочують коляску з градоначальником.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися