На Харківщині у квартирі виявили непритомного чоловіка: що з ним сталося (ФОТО)

Чоловік отримав отруєння чадним газом та був госпіталізований до лікувального закладу

У Харківській області вогнеборці врятували чоловіка із задимленої квартири. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області

У ДСНС розповіли, що 7 грудня об 11:01 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку в селищі Кегичівка Красноградського району. 

На місце виїхали рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши, вони виявили дим, що виходив з вікна квартири на першому поверсі. Вогнеборці потрапили всередину квартири через вікно і знайшли біля вхідних дверей непритомного 38-річного власника. Його негайно винесли на свіже повітря і передали медикам швидкої. Чоловік отримав отруєння чадним газом та був госпіталізований до лікувального закладу.

“Площа пожежі склала 2 кв.м. Горіли домашні речі. Вогонь локалізували об 11:41. За попередніми даними причиною виникнення загоряння стала власна необережність постраждалого при поводженні з вогнем”, - уточнили у головному управлінні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харкова притягнули до відповідальності чоловіка, який вчинив домашнє насильство щодо співмешканки.

У поліції пояснили, що 3 грудня до чергової частини Харківського РУП № 3 надійшло повідомлення про те, що на ринку в центрі міста знаходиться літня жінка босоніж та без верхнього одягу.  На місці події правоохоронці виявили 70-річну місцеву жительку, яка пояснила що її вигнав з квартири співмешканець.

Що сталося з жінкою детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися