На Харківщині затримали 80 осіб: що відбувається

У Харківській області проводять контрдиверсійні заходи

Минулої доби за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів поліцейські доставили для перевірки 80 осіб.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин тривають перевірки транспортних засобів. Минулої доби поліцейські вилучили гранати, запали, ніж, близько 200 боєприпасів.

Правоохоронці склали 12 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 – за керування автомобілями у стані сп’яніння, 5 – за керування автомобілями без відповідних документів, 5 – за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харків та область насувається циклон: куди дзвонити у разі проблем на дорогах чи зі світлом

Дорожники попереджають про погіршення погодних умов

Черговий циклон, за даними синоптиків, заходить на Харківщину з південно-західної частини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Дорожники переходять на посилений режим роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам.

На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди дзвонити  у разі виникнення проблем на дорозі або з електромережами – читайте за посиланням.

У Харківській області ввели карантин: що відомо

В одній з громад на Харківщині запровадили карантинні обмеження. Причиною стала смертельна хвороба, якою захворіла тварина. Що саме трапилося та де ввели обмеження – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися