Пенсіонер з Харківщини може потрапити на декілька років до в’язниці: що він скоїв

Поліцейські викрили мешканця Чугуївського району у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів

Автоматичну зброю, три магазини до вогнепальної зброї, порох, вибухову речовину та майже 2,5 тисячі набоїв виявили правоохоронці у мешканця району під час санкціонованого обшуку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

До поліції надійшла інформація про те, що 64-річний мешканець одного із сіл Малинівської громади зберігає вдома зброю та боєприпаси. Слідчі Чугуївського РУП за оперативним супроводженням співробітників УСБУ в Харківській області провели санкціонований обшук на території його домоволодіння.

У помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили автомат Калашникова, вибухову речовину, три споряджених набоями магазини до автоматичної зброї, артилерійський порох та майже 2500 набоїв різного калібру.

Вилучені речові докази направлені на експертне дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харків та область насувається циклон: куди дзвонити у разі проблем на дорогах чи зі світлом

Дорожники попереджають про погіршення погодних умов

Черговий циклон, за даними синоптиків, заходить на Харківщину з південно-західної частини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Дорожники переходять на посилений режим роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам.

На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди дзвонити  у разі виникнення проблем на дорозі або з електромережами – читайте за посиланням.

У Харківській області ввели карантин: що відомо

В одній з громад на Харківщині запровадили карантинні обмеження. Причиною стала смертельна хвороба, якою захворіла тварина. Що саме трапилося та де ввели обмеження – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися