Вранці у Харкові сталася трагедія у ліфті (ОНОВЛЕНО)

Мешканців будинку евакуювали рятувальники

Сьогодні рано вранці сталася трагедія у одній із багатоповерхівок Харкова. Під час ліквідації однієї з пожеж у Харкові, виявлено тіло загиблої людини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Подія трапилась о 05:24 12 грудня у житловому 9-типоверховому будинку на вул. Сергія Грицевця. Горів ліфт у ліфтовій шахті на площі біля 8 кв.м. Тіло людини знаходилось всередині палаючого ліфту. Її особа, причина смерті та причина пожежі встановлюються.

Через сильне задимлення сходової клітини рятувальники евакуювали на свіже повітря 10 мешканців. Ліквідація пожежі відбулась о 06:55.

ОНОВЛЕНО о 09:13: директор Департаменту з питань інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко дав коментар з приводу пожежі у багатоповерхівці.

"Попередньо, як стверджують фахівці, не схоже на те, що причиною загоряння стала технічна несправність ліфта. За деякими ознаками треба, скоріше, говорити про те, що епіцентр пожежі був саме в кабіні. Був то навмисний підпал кримінального характеру, чи необережне поводження з вогнем – сподіваюся, що на ці питання відповість слідство", – зазначив він.

Снимок.PNG

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

У Харківському університеті попрощалися з заслуженим професором

6 грудня 2023 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заслужений професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Олександрович Мамалуй. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

Про життєвий та науковий шлях заслуженого професора – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися