У Харкові продовжуються рейди по людним місцям

Рейди проводять у Харківському метрополітені

Незабаром Новорічні та Різдвяні свята, які принесуть до кожного будинку  надію на Перемогу і сподівання на краще.

Аби пожежі нікому не затьмарили свята, рятувальники проводять у Харківському метрополітені роз’яснювальну роботу.

Надзвичайники відвідали станції, де вирішено цьогоріч встановити новорічні ялинки, аби особисто поспілкуватися з людьми та працівниками метрополітену, роз’яснюючи і нагадуючи вимоги правил пожежної безпеки.

Вони нагадали норми, яких необхідно дотримуватись під час встановлення новорічних ялинок, розміщення ялинкових прикрас, гірлянд та святкового декору.

“Свічки, хлопавки, електричні вогники та ялинки, на жаль, дуже добре горять. При цьому штучні ще й виділяють отруйні речовини, швидко плавляться й "розтікаються". Щоб ялинка приносила тільки радість, установлювати її треба подалі від опалювальних приладів і джерел відкритого вогню – камінів, газових плит”, - наголошували рятувальники своїм співрозмовникам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

У Харківському університеті попрощалися з заслуженим професором

6 грудня 2023 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заслужений професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Олександрович Мамалуй. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

Про життєвий та науковий шлях заслуженого професора – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися