У Харкові та області можуть бути проблеми із сиреною

У Харківській області 12 грудня можуть бути перебої у роботі систем оповіщення

Через проведення технічних робіт протягом 12 грудня у Харківській області можуть не працювати або працювати з перебоями сирени вуличного оповіщення про повітряні тривоги.

Про це Суспільне Харків повідомив директор обласного департаменту цивільного захисту Іван Сокол, інформують "Коментарі. Харків".

Він радить жителям регіону орієнтуватися на повідомлення мобільного застосунку "Повітряна тривога".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

У Харківському університеті попрощалися з заслуженим професором

6 грудня 2023 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заслужений професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Олександрович Мамалуй. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

Про життєвий та науковий шлях заслуженого професора – читайте за посиланням.

Вранці у Харкові сталася трагедія у ліфті (ФОТО)

Сьогодні рано вранці сталася трагедія у одній із багатоповерхівок Харкова. Під час ліквідації однієї з пожеж у Харкові, виявлено тіло загиблої людини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Подія трапилась о 05:24 12 грудня у житловому 9-типоверховому будинку на вул. Сергія Грицевця. Горів ліфт у ліфтовій шахті. Тіло людини знаходилось всередині палаючого ліфту. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися