Харків'янину загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна: що він скоїв

У чоловіка знайшли 20 згортків з речовиною, схожою на наркотичну

Поліцейські затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики в Індустріальному районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Під час обшуку у чоловіка вилучили 20 згортків з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

У поліції пояснили, що у понеділок, 11 грудня, працівники відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 викрили юнака, який працює “закладником” в одному з Інтернет-магазинів та займається збутом наркотичних засобів в Індустріальному районі. Зловмисником виявився 19-річний харків’янин.

При проведенні обшуків у чоловіка виявили 20 згортків з речовиною, схожою на наркотичну, ізолюючі стрічки різного кольору, ваги та приладдя для вживання наркотичних речовин.

Речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

“Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна”, - повідомили в поліції.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці у Харкові затримали кілька водіїв за порушення правил дорожнього руху.

Патрульні виявили та зупинили авто BMW, водій якого своїми діями, демонструючи явну неповагу до суспільства, з особливою зухвалістю вчинив низку грубих порушень ПДР та громадського порядку.

Детальніше про дії правопорушників у Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися