Зухвало порушували ПДР: як покарали водіїв у Харкові (ФОТО)

У Харкові виявили зухвалих порушників

Правоохоронці у Харкові затримали кілька водіїв за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Патрульні виявили та зупинили авто BMW, водій якого своїми діями, демонструючи явну неповагу до суспільства, з особливою зухвалістю вчинив низку грубих порушень ПДР та громадського порядку.

Правопорушення він вчинив у декількох районах міста. Чоловік ігнорував вимогу патрульних припинити скоєння правопорушень. Врешті його зупинили інспектори на проспекті Льва Ландау.

Раніше на майдані Свободи водій автомобіля BMW, демонструючи явну неповагу до суспільства, з особливою зухвалістю здійснив низку грубих порушень ПДР та громадського порядку. Порушник був зупинений екіпажем патрульних, який патрулював неподалік.

Аналогічна ситуація сталась на вулиці Героїв праці, де патрульні зупинили авто Ford.

Оскільки в діях водіїв вбачались імовірні ознаки злочину за ч.1 ст. 296 “Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом ” КК України, на місце поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Надалі правопорушників передали слідчим, а їхні автомобілі було поміщено на спеціальний майданчик. Згодом обставини подій встановлять слідчі.

“Шановні учасники дорожнього руху, нагадуємо: дороги загального користування — не місце для зухвалих порушень ПДР. Будьте відповідальними та не наражайте інших на небезпеку. Поважайте закон та оточуючих”, - звернулися у патрульній поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, чим можуть бути небезпечні псевдовиграші.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися