Небезпечний сніг на Харківщині: що приховують під собою зимові опади

До мешканців Харкова та області звертаються рятувальники

Сніжна казка на Харківщині може призвести до трагедії. Тому що "білий килим" приховує під собою вибухонебезпечні предмети, особливо на територіях, де велися бойові дії. Зокрема, на Харківщині це майже вся територія – або деокупована, або та, що підвергалася обстрілам.

Тому рятувальники закликають мешканців Харкова та області бути вкрай обережними. Пересуватися лише асфальтованими доріжками, не ходити по траві та полям, вкритим снігом.

Дотримання базових правил безпеки може зберегти життя. Помітили підозрілий предмет?

Не підходьте.

Не чіпайте.

Повідомте на 101 чи 102.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

У Харківському університеті попрощалися з заслуженим професором

6 грудня 2023 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заслужений професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Олександрович Мамалуй. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

Про життєвий та науковий шлях заслуженого професора – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися