Обстріл критичної інфраструктури: окупанти масово залишають людей взимку без світла та газу

«Газмережі» відновили газопостачання після обстрілів до 950 домоволодінь Великобурлуцької громади

Під час обстрілів армією рф території Великобурлуцької громади були пошкоджені газорозподільні мережі, якими газ надходить до споживачів. Ворог залишив без опалення та можливості приготувати їжу мешканців 1007 житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Через перебиття разом з газопроводом водопроводу, пошкоджені мережі були залиті рідиною. Не зважаючи на складнощі, протягом доби газовики виконали основну частину відновлювальних робіт на мережі та відновили газопостачання для 950 родин Великобурлуцької громади. Ремонтні роботи тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

У Харківському університеті попрощалися з заслуженим професором

6 грудня 2023 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заслужений професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Олександрович Мамалуй. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

Про життєвий та науковий шлях заслуженого професора – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися