У Міністерстві енергетики повідомили про ситуацію у Харківській області

Через негоду та обстріли тисячі людей сидять без світла

Без напруги внаслідок негоди залишилися 27 населених пунктів (3,4 тисячі абонентів), через бойові дії загалом без світла знаходяться 17,1 тисячі споживачів. Підключено – 15 тисяч абонентів.  Про таку ситуацію станом на сьогоднішній день повідомили у Міністерстві енергетики, інформують "Коментарі. Харків".            

Також повідомляється, що в результаті бойових дій пошкоджено газопровід у Куп’янському районі. Без газопостачання залишилося 60 абонентів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

У Харківському університеті попрощалися з заслуженим професором

6 грудня 2023 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заслужений професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Олександрович Мамалуй. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

Про життєвий та науковий шлях заслуженого професора – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися