У Харкові дитину забрали у матері: що сталося (ФОТО)

Зараз життю та здоров’ю трирічного хлопчика нічого не загрожує

Поліцейські Харкова тимчасово вилучили дитину у нетверезої матері. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 12 грудня до відділу поліції № 2 ХРУП № 1 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що 33-річна жінка після вживання алкогольних напоїв вчинила щодо своєї малолітньої дитини фізичне насильство.

На місце події терміново виїхали працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП №1.

Жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, висловлювалась нецензурною лайкою, погрожувала всім присутнім фізичною розправою.

Працівниками поліції та службою у справах дітей по Слобідському району було прийняте рішення про тимчасове вилучення дитини з небезпечного середовища.

Щодо 33-річної матері вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У поліції повідомили, що зараз життю та здоров’ю трирічного хлопчика нічого не загрожує. Дитину помістили до медичної установи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді розповіли, що у Харкові отримують харчування понад 2,6 тис. дітей раннього віку

КП “Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування” відкрило дев’ять пунктів видачі дитячого харчування. Підприємство виготовляє продукцію з натуральної сировини без харчових добавок. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися