Чим у Харкові годують дітей раннього віку (ФОТО)

Впродовж дев’яти місяців 2023 року було вироблено майже 1,2 млн порцій дитячого харчування

У Харківській міській раді розповіли, що у Харкові отримують харчування понад 2,6 тис. дітей раннього віку, повідомляють "Коментарі. Харків".

КП “Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування” відкрило дев’ять пунктів видачі дитячого харчування. Підприємство виготовляє продукцію з натуральної сировини без харчових добавок. Щодня її розвозять спеціалізованим автотранспортом по Харкову та області в пункти видачі. За даними підприємства, впродовж дев’яти місяців 2023 року було вироблено майже 1,2 млн порцій.

Серед асортименту молочної кухні - стерилізоване молоко, дитячий кефір, кисломолочні напої, сметана, вершки. Також є каші, фруктове та овочеве пюре.

Ознайомитися з розташуванням пунктів і графіком їх роботи, а також асортиментом і цінами можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Великобурлуцькій та Чугуївській громадах повідомили про організацію видачі продуктової допомоги. Продуктову допомогу видають з 11 по 15 грудня. 

У Великобурлуцькій громаді видають один продуктовий набір на кожного жителя. При отриманні мати документи: паспорт, код, довідку ВПО, свідоцтво про народження дітей (оригінали). Отримати продуктові набори зможе один член родини з оригіналами документів інших членів родини. Видача буде здійснюватися повулично за встановленим графіком.

У Чугуївській громаді отримати продукти зможуть деякі категорії громадян. 

Детальніше про умови отримання гуманітарної допомоги та про графіки видачі продуктових наборів читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися