У Харкові та області водіїв просять не користуватися власним транспортом: що сталося

По Харківській області з 14 по 18 грудня 2023 року прогнозується погіршення погодних умов

У поліції Харківської області звернулися до водіїв з попередженням, повідомляють "Коментарі. Харків".

У поліції попередили про ускладнення погодних умов. Згідно з даними Харківського регіонального центру гідрометеорології по Харківській області з 14 по 18 грудня 2023 року очікуються опади у вигляді снігу та дощу, на дорогах місцями ожеледиця.

“Звертаємось до всіх водіїв з проханням у разі відсутності нагальної потреби утриматись від виїзду на транспортних засобах 14 грудня. У випадку невідкладності виїзду, просимо дотримуватись безпечної швидкості руху з урахуванням погодних умов, дорожньої обстановки та стану дорожнього покриття”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у патрульній поліції Харківської області повідомили, що водій вчинив правопорушення та намагався відкупитися від патрульних.

У поліції розповіли, що вчора вночі, на вулиці Карачівське шосе патрульні зупинили авто ВАЗ. Під час спілкування інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він відмовився.

“Під час складання адміністративних матеріалів чоловік почав пропонувати неправомірну вигоду у сумі по 5 000 гривень кожному з інспекторів. Правоохоронці неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій на попередження не реагував та наполягав на "вирішенні питання на місці", - розповіли в поліції.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися