У Харкові водій намагався відкупитися від патрульних: що він скоїв

Водій намагався “вирішити питання на місці”

У патрульній поліції Харківської області повідомили, що водій вчинив правопорушення та намагався відкупитися від патрульних, повідомляють "Коментарі. Харків".

У поліції розповіли, що вчора вночі, на вулиці Карачівське шосе патрульні зупинили авто ВАЗ. Під час спілкування інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він відмовився.

“Під час складання адміністративних матеріалів чоловік почав пропонувати неправомірну вигоду у сумі по 5 000 гривень кожному з інспекторів. Правоохоронці неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій на попередження не реагував та наполягав на "вирішенні питання на місці", - розповіли в поліції.

Патрульні негайно викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі обставини дій чоловіка встановлять слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі встановлюють обставини аварії у місті Харків. У дорожньо-транспортній пригоді дві людини загинули, ще дві отримали травми.

Щодо подробиць автопригоди, у поліції повідомили, що аварія сталася 10 грудня. На окружній дорозі зіштовхнулися два цивільних автомобілі Skoda Fabia та Hyundai Elantra.  Внаслідок ДТП дві людини загинули на місці та двоє  отримали травми. Постраждалих доставили до лікарні.

“У жахливій аварії загинула молода родина волонтерів, які із самого початку війни доставляли гуманітарну допомогу та евакуювали сотні людей із найнебезпечніших районів, що постійно перебувають під обстрілами”, – пише “Об'єктив” з посиланням на помічника начальника ГУНП у Харківській області В’ячеслава Маркова.

Детальніше про ДТП читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися