У Харкові ліквідували складну аварію: що сталося в одному з районів міста

У Харкові на перехресті стався провал колектору

Бригади комплексу "Харківводовідведення" закінчили аварійно-відновлювальні роботи на ділянці колектору діаметром 400 мм, що приймає стоки з вулиць Малиновського та Коцарської в Холодногірському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомив начальник районної експлуатаційної дільниці Олександр Зуєв, комунальники замінили 15 м технічно зношеної ділянки трубопроводу та капітально відремонтували оглядовий колодязь.

"Провал колектору стався на перехресті зі жвавим рухом транспорту, тому стояло завдання виконати ремонт максимально швидко. Незважаючи на непрості умови розташування колектору, а це і глибина залягання - п'ять метрів, і близькість ґрунтових вод, з роботою впоралися вчасно, адже працювали без вихідних. Напередодні засипали місце розриття та передали ділянку для асфальтування дорожнім службам", - зазначив Олександр Зуєв.

З початку року в районі замінили 160 м колекторів, прочистили понад 26 км мереж та виконали планово-попереджувальний огляд 68 км каналізаційних трубопроводів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові чули вибух: де стався "прильот"

За даними Харківської обласної прокуратури, 15 грудня близько 1:00 ворог завдав ракетний удар по Київському району м. Харкова.

Пошкоджено магазин, гаражі, господарчі споруди та приватний автомобіль.

Правоохоронці вилучили уламки ракети типу С-300.

Подробиці – за посиланням.

Де зараз проходить "сіра зона" на Харківщині та скільки зміг захопити ворог

На Куп'янському напрямку армія РФ продовжує штурмові дії поблизу Синьківки та Петропавлівки. У випадку захоплення Синьківки росіяни зможуть блокувати Куп'янськ та Купянськ-Вузловий. Про це Суспільному розказав керівник Харківської обладміністрації Олег Синєгубов 13 грудня, інформують "Коментарі. Харків".

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися