На Харківщині людей просять вийти та допомогти комунальникам

У Лозівській громаді організують толоку, щоб якнайшвидше подолати наслідки негоди

Спільно з комунальниками, енергетиками, залізничниками та шляховиками у Лозівській громаді обговорили заходи з ліквідації пошкоджень на об’єктах критичної інфраструктури. Про це повідомив голова Лозівської громади Сергій Зеленський, інформують" Коментарі. Харків".

"У першу чергу забезпечуємо людей світлом, теплом, водою, вчасним залізничним сполученням та розчищаємо основні автошляхи.

Фіксуємо десятки аварій на електромережах, у зв’язку з цим – численні відключення житлових будинків та комунальних підприємств. Сотні повалених та пошкоджених дерев.

Вдячний усім аварійним бригадам, які працюють понаднормово, але людей бракує – чимало працівників нині захищають Україну", – написав очільник громади.

Сергій Зеленський звернувся до мешканців громади, керівників підприємств, установ, організацій з проханням допомогти громаді та долучитися до толоки 16 грудня. Можна розпочати з прибирання гілок біля своїх будинків, офісів та компаній. 


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові чули вибух: де стався "прильот"

За даними Харківської обласної прокуратури, 15 грудня близько 1:00 ворог завдав ракетний удар по Київському району м. Харкова.

Пошкоджено магазин, гаражі, господарчі споруди та приватний автомобіль.

Правоохоронці вилучили уламки ракети типу С-300.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися