Мешканець Харківської області ошукав 15 людей: подробиці

Зловмиснику обрали запобіжний захід тримання під вартою 60 діб

Харківські поліцейські затримали чоловіка, який працював за шахрайською схемою “ваш родич потрапив у біду”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

В ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці викрили зловмисника - ним виявився 34-річний раніше судимий житель Харківської області. Поліцейські встановили причетність чоловіка до більше ніж 15 фактів шахрайств за схемою “ваш родич потрапив у біду”.

Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні злочинів. 13 грудня йому обрано запобіжний захід тримання під вартою 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 161 тисяча гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські затримали чоловіка за вбивство сусіда в Основ`янському районі Харкова. 

У поліції Харківської області встановили, що 43-річний чоловік знаходився вдома, коли почув, як сусід напідпитку ображає свою матір. Чоловік заступився за жінку. Після чого між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту 39-річний сусід наніс іншому кілька ножових поранень. Від отриманих травм 43-річний потерпілий помер.  Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Детальніше про ситуацію, яка склалася в Харкові, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися