У передмісті Харкова сталася трагедія: деталі (ФОТО)

При попередньому огляді слідів насильницької смерті не виявлено

У селищі Пісочин Харківської області помер чоловік - поліція розслідує обставини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що біля ставка постраждалий впав в ополонку. Самостійно вибратись звідти він не зміг. Трагедія сталася 16 грудня близько 2:00.

Попередньо встановили, що 62-річний чоловік перебував біля ставка, впав та зісковзнув в ополонку. Вибратися звідти він не зміг.

На місці працівники поліції та ДСНС вилучили з водойми тіло 62-річного загиблого. При попередньому огляді слідів насильницької смерті не виявлено.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою “нещасний випадок”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли, яку загрозу можуть нести зимові розваги

Рятувальники радять:

 - не виходити на лід, особливого білого кольору, із вмерзлою травою, гіллям тощо — він найкрихкіший. Також небезпечні ділянки, де є швидка течія, джерела та теплі стічні води,

- не бити ногами по кризі, щоб перевірити її міцність. “Якщо все ж таки вийшли на кригу та відчули, що вона неміцна, обережно човгайте назад тим самим шляхом”, - пояснили у ДСНС. Також у ДСНС звернулися до дітей та порадили негайно покликати дорослих та зателефонувати “101”, якщо побачили когось у небезпеці.

Також варто знати, що потрібно робити у випадку переохолодження чи обмороження. Детальніше ознайомитися з порадами поліції можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися