У Харкові виникла пожежа у житловому будинку: подробиці

Внаслідок пожежі постраждала одна людина

У Харкові в житловому будинку вночі 18 грудня близько 00:45 виникла пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

За даними служби на вул. Слав’янська в одному з житлових будинків горіло сміття в підвалі. Площа пожежі склала 5 кв.м. Вогнеборці провели розвідку у задимленому підвалі ланкою газодимозахисної служби та виявили там 32-річного чоловіка, він отримав отруєння чадним газом. Після огляду його медичними працівниками, від госпіталізації відмовився. Вогонь був локалізований о 01:03 та ліквідований о 01:40.

Загалом протягом доби з 17 по 18 грудня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 13 оперативних виїздів, з яких:

  • 7 – на ліквідацію пожеж;

  • 5 – на допомогу населенню;

  • 1 – інші виїзди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у селищі Пісочин Харківської області помер чоловік - поліція розслідує обставини. 

У поліції Харківської області розповіли, що біля ставка постраждалий впав в ополонку. Самостійно вибратись звідти він не зміг. Трагедія сталася 16 грудня близько 2:00. Попередньо встановили, що 62-річний чоловік перебував біля ставка, впав та зісковзнув в ополонку. Вибратися звідти він не зміг.

На місці працівники поліції та ДСНС вилучили з водойми тіло 62-річного загиблого. При попередньому огляді слідів насильницької смерті не виявлено. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою “нещасний випадок”.

Детальніше про трагедію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися