У Харкові та області виникають проблеми з проїздом: що відомо (ФОТО)

Автомобілі застрягають у снігових та льодових пастках

У Харківській області зараз утримується мінлива погода - туман, ожеледь, а на дорогах ожеледиця, місцями доволі сильна. Тож виникають складності з проїздом транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Водіям допомагають рятувальники - зранку вони вже тричі залучались до надання допомоги тим, чиї авто не могли подолати складні ділянки доріг через ожеледицю та снігові замети.

Близько 06:00 бійці ДСНС зі Старого Салтова витягли своїм рятувальним автомобілем волонтерський мікроавтобус Volkswagen T4 з перемету, аби той зміг доїхати до місця призначення.

У Харкові о 07:30 надзвичайники допомогли водієві карети швидкої зрушити з місця. Вона опинилась на заледенілій ділянці дороги на вул. Гольдбергівській.
А в 09:30 рятувальники з м. Барвінкове виїхали на ДТП, яке сталось на вул. Івана Величка цього міста. Там рейсовий автобус не зміг подолати слизький підйом і скотився у приватний паркан. В автобусі знаходилось 8 людей. Аби пасажири змогли вийти назовні, ДСНСникам довелось відтягти його від паркану. На щастя ніхто з людей не постраждав.

“За прогнозами синоптиків найближчими днями очікуються опади, туман і ожеледиця. Закликаємо водіїв бути обережними, дотримуватись правил дорожнього руху і без зайвої потреби не користуватись власним транспортом”, - наголосили у ДСНС Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де у Харкові взимку виникають ускладнення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися