Де у Харкові взимку виникають складнощі (ФОТО)

Через снігопади та ожеледицю рух на деяких ділянках доріг у Харкові значно ускладнюється

Основною проблемою в Київському та Салтівському районах для роботи спеціалістів КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” є неправильне паркування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Загалом за три місяці осені КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” вивезло понад 6,2 тис. куб. м побутових відходів з вулиць Академіка Павлова, Валентинівської, Гвардійців-Широнінців і Героїв Праці.

На підприємстві повідомили, що щодня звідти вивозять близько 83 куб. м ТПВ.

Останнім часом на цьому маршруті працює бригада сміттєвоза у складі водія Ігоря Апончука та вантажника Олексія Федорченка. За словами працівників "КВПВ", основною проблемою в Київському та Салтівському районах є неправильне паркування, особливо на поворотах внутрішньоквартальних доріг та у дворах.

“Велика кількість припаркованих машин перешкоджає пересуванню великогабаритного спецтранспорту, а з настанням зими, через снігопади та ожеледицю, рух значно ускладнюється”, - розповіли на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області через негоду автомобілі потрапляли у снігові та льодові пастки. Допомагали водіям впоратися з наслідками зимової негоди поліція та рятувальники.

У суботу, 16 грудня, наряд поліції у складі співробітників сектору реагування патрульної поліції ВП № 1 Чугуївського РУП під час патрулювання побачили легковий автомобіль, водій якого не міг виїхати на дорогу. Правоохоронці прикріпили до автівки трос та витягнули транспортний засіб громадянина. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися