У Харкові в житловому будинку виникла пожежа: постраждали діти (ФОТО)

Причина виникнення загоряння встановлюється

У понеділок, 18 грудня у квартирі на першому поверсі житлової п’ятиповерхівки виникла пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області. 

У квартирі перебувало двоє дітей. Подія трапилась у Харкові на вул. Валентинівській.

До місця виїхали рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини двома оперативними відділеннями на автоцистернах. На час їх прибуття стало відомо, що двох хлопчиків, віком 5 та 7 років, вивели із задимленої оселі сусіди. Вони почули запах диму, викликали рятувальників та через вікно потрапили до квартири. Діти отримали незначне отруєння продуктами горіння і були про всяк випадок госпіталізовані до лікарні.

Рятувальники встановили, що горів диван і підвіконня на площі близько 1 кв.м. Вогнеборці загасили вогонь підручними засобами вже о 15:56.

Причина виникнення загоряння з’ясовується.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові в житловому будинку вночі 18 грудня близько 00:45 виникла пожежа. 

За даними Головного управління ДСНС України у Харківській області на вул. Слав’янська в одному з житлових будинків горіло сміття в підвалі. Площа пожежі склала 5 кв.м. Вогнеборці провели розвідку у задимленому підвалі ланкою газодимозахисної служби та виявили там 32-річного чоловіка, він отримав отруєння чадним газом. Після огляду його медичними працівниками, від госпіталізації відмовився. Вогонь був локалізований о 01:03 та ліквідований о 01:40.

Детальніше про причини пожежі можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися