Пішла з дому та не повернулася: що сталося з харків'янкою (ФОТО)

Поки тривали пошуки, вона знаходилася у знайомих

Поліцейські розшукали малолітню харків’янку - вона посварилася з батьками та не повернулася додому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 17 грудня до відділку надійшло повідомлення про зникнення 12-річної дівчини у Немишлянському районі. За словами заявниці, донька після сварки пішла з дому та не повернулася. Жінка сама розпочала пошуки, але спроби виявилися марними.

Поліцейські Харківського РУП № 2 перевірили прилеглу територію біля місця проживання зниклої та опитали громадян. Один зі свідків розповів, що бачив схожу дівчину в під’їзді одного з будинків. 

За вказаною адресою правоохоронці виявили дівчинку. Вона пояснила, що причиною втечі з дому стали сварки з батьками. Поки тривали пошуки, вона знаходилася у знайомих.

“Розшукувану поліцейські повернули додому. Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз'яснювальну роботу”, - повідомили у поліції.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харківщини протягом години розшукали зниклу дівчину

У поліції Харківської області повідомили, що дівчина гуляла в парку, телефон розрядився. Інформація про зникнення 16-річної дівчини надійшла до чергової частини відділення поліції № 3 ХРУП № 1 18 грудня близько 00:20. 42-річний батько повідомив, що о 18:00 донька пішла проводжати подругу на вокзал та не повернулась, а на дзвінки не відповідає.

Працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 оперативно розшукали зниклу. Дівчина гуляла в парку та не помітила, як плинув час й настала комендантська година. З батьками зв’язатись не змогла через те, що мобільний пристрій був розряджений.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися