У Харкові дискредитували українських воїнів: що відомо

У Харкові заблоковано злочинну діяльність 47-річної місцевої жительки

Кіберфахівці Служби безпеки викрили ще трьох інтернет-агітаторів країни-агресора на Київщині та Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби безпеки України.

Зловмисники називали збройну агресію РФ “внутрішнім громадянським конфліктом” в Україні, займалися дискредитацією українських воїнів та розпалювали релігійну ненависть.

Для ведення інформаційно-підривної діяльності на користь окупантів їхні поплічники використовували власні акаунти у соцмережах та популярних месенджерах. Там вони публікували “авторський” деструктивний контент або репостили антиукраїнські заклики прокремлівських провокаторів з України та російських “топових” пропагандистів.

Приміром у Харкові заблоковано злочинну діяльність 47-річної місцевої жительки. Вона викладала у соцмережах фейкові сюжети російського “воєнкора” Олександра Сладкова про війну в Україні.

Крім того, під час боїв за Маріуполь вона поширила сфабриковане окупантами відео, в якому хотіли дискредитувати захисників “Азовсталі”.

Щодо діяльності місцевої жительки триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення до відповідальності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на інформацію щодо планів окупантів захопити Харків.  "Я не хотів би характеризувати цей процес, це не моя парафія. Там є люди, які за це відповідають, які мають цю інформацію", - відповів Валерій Залужний на запитання журналістів.

Нагадаємо, що німецький репортер Юліан Рьопке з посиланням на джерела в німецькій розвідці повідомив про середньостроковий російський план на війну до кінця 2026 року. Детальніше про план наступу окупантів читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися