У Харкові вночі сталася надзвичайна подія: людей довелося евакуювати

Через пожежу у підвалі будинку евакуювали з квартир 15 людей

Сьогодні вночі о 01:26 рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на пожежу, яка сталася у підвалі житлової 16-типоверхівки у Харкові. Там горіло сміття на площі 20 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

У задимленому приміщенні вони відшукали 52-річного чоловіка і винесли його на свіже повітря. Врятований отримав легке отруєння чадним газом і від госпіталізації відмовився. Також вогнеборці допомогли вийти на зовні 15-ти мешканцям нижніх поверхів, які потерпали від диму. Причиною виникнення пожежі стала власна необережність врятованого під час куріння. Вогонь ліквідовано о 02:50.

Також біля 01:00 окупати поцілили двома ракетами по Салтівському району Харкова. Рятувальники провели обстеження враженої території. Жертв та постраждалих виявлено не було.

Близько 03:00 ворог вдарив по Курилівській громаді. Внаслідок влучання снаряду зайнявся приватний будинок у с. Курилівка. На час прибуття рятувальників 44-ї і 14-ї Державних пожежно-рятувальних частин вогонь охопив площу 150 кв.м. Пожежу гасили 10 рятувальників на 2-х автоцистернах. Вони впорались із завданням о 05:00. Постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський назвав, куди підуть росіяни, якщо прорвуть оборону на трьох напрямках

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що на трьох основних напрямках ситуація складна, та назвав основні цілі російської армії, інформують "Коментарі. Харків".

"Бахмутський напрямок залишається надзвичайно важливим для російських загарбників. На ньому вони зосереджують основні зусилля і для ведення штурмових дій застосовують найбільш боєздатні підрозділи десантних військ, морську піхоту та сформовані з колишніх злочинців підрозділи "шторм z" та "шторм v".

Мета ворога на цьому напрямку зрозуміла – це наступ на населений пункт Часів Яр, потім на Костянтинівку, Дружківку, Славянськ, Краматорськ з подальшим виходом на кордони Донецької області", – повідомив генерал Сирський.

Що стосується Лиманського напрямку, то Олександр Сирський зазначив, що тут російські окупаційні війська перейшли до постійних атак позицій наших військ в напрямках Макіївки та Тернів. Ведуться бойові дії на Сіверському напрямку. Окупанти активно використовують техніку під час проведення штурмів, яку постійно знищують українські захисники.

Що робиться на Куп’янському напрямку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися