Окупанти здійснили удари вночі не лише по Харкову: дані поліції

Окупанти завдали ударів по обласному центру та по селам Харківщини

Сьогодні вночі ворог обстріляв Харків та населені пункти в області. В місті пошкоджені інфраструктурні об'єкти, на місцях влучань вибухотехніки виявили залишки російських снарядів С-300. Про це повідомив начальник ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко, інформують "Коментарі. Харків".

Учора вранці внаслідок обстрілу смт Куп'янськ-Вузловий з установки "Піон" була поранена 48-річна жінка. З пораненнями її доставили в лікарню.

Близько 00:30 внаслідок ворожого артобстрілу калібру 152 мм села Кіндрашівка пошкоджено домоволодіння.

"Сьогодні вранці рашисти обстріляли село Курилівка, сталося займання двоповерхового будинку.

В селі Отрадне вночі зафіксовано два "прильоти". За попередніми даними, ворог обстріляв населений пункт ракетами С-300.

Терористичні атаки окупантів на Харківщину тривають. Зруйновані та пошкоджені приватні будинки, цивільна інфраструктура", – повідомив очільник обласної поліції.

Він зазначив, що на місця влучань оперативно виїжджають слідчі, криміналісти, вибухотехніки. Слідчо-оперативні групи упродовж доби здійснили 16 оглядів місць подій, задокументували наслідки обстрілів, зібрали речові докази чергових воєнних злочинів російських військових і відкрили 2 кримінальних провадження. Огляди місць скоєння воєнних злочинів тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський назвав, куди підуть росіяни, якщо прорвуть оборону на трьох напрямках

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що на трьох основних напрямках ситуація складна, та назвав основні цілі російської армії, інформують "Коментарі. Харків".

"Бахмутський напрямок залишається надзвичайно важливим для російських загарбників. На ньому вони зосереджують основні зусилля і для ведення штурмових дій застосовують найбільш боєздатні підрозділи десантних військ, морську піхоту та сформовані з колишніх злочинців підрозділи "шторм z" та "шторм v".

Мета ворога на цьому напрямку зрозуміла – це наступ на населений пункт Часів Яр, потім на Костянтинівку, Дружківку, Славянськ, Краматорськ з подальшим виходом на кордони Донецької області", – повідомив генерал Сирський.

Що стосується Лиманського напрямку, то Олександр Сирський зазначив, що тут російські окупаційні війська перейшли до постійних атак позицій наших військ в напрямках Макіївки та Тернів. Ведуться бойові дії на Сіверському напрямку. Окупанти активно використовують техніку під час проведення штурмів, яку постійно знищують українські захисники.

Що робиться на Куп’янському напрямку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися