У Харкові сталася ДТП: подробиці (ФОТО)

Внаслідок автопригоди дві людини отримали травми. Їх доставили до медичного закладу

Слідчі встановлюють обставини ДТП з постраждалими в Індустріальному районі Харкова. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції повідомили, дорожньо-транспортна пригода сталася 20 грудня  близько 14:40 на вулиці Миру. 38-річна водійка автомобіля "KIA SPORTAGE" не надала перевагу в русі автомобілю  "СІТRОЕN" під керуванням 40-річної жінки. В результаті зіткнення обидві автівки вилетіли на пішохідний перехід.

Внаслідок аварії з травмами  були госпіталізовані до лікарні 38-річна жінка-водій та жінка-пішохід. 

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група.

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області за 11 місяців поточного року сталося 465 ДТП з потерпілими.

За даними поліції Харківської області, протягом січня-листопада 2023 року на території області було зареєстровано 465 ДТП з потерпілими, що на 40% більше ніж за аналогічний період минулого року. Загинули 83 осіб, отримали травми 620 людей. У поліції пояснили, що основними причинами дорожніх аварій є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, проїзду перехресть та пішохідних переходів, а також недотримання дистанції. 

Детальніше щодо ситуації на дорогах Харківщини читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися