Сьогодні вранці сталася ДТП у Харкові: пішохід загинув на місці

Слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій загинула жінка-пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 грудня близько 06:50 по вулиці Салтівське шосе у місті Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Автомобіль "ЗАЗ" під керуванням 58-річного водія наїхав на 55-річну жінку-пішохода, яка перебігала проїзну частину у невідведеному для цього місці. Від удару жінку відкинуло на смугу зустрічного руху, де на неї наїхав автомобіль "ВАЗ 11183".

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці аварії.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.

Окупанти намагаються прорвати оборону на Харківщині: чи є успіхи

Російська армія продовжує тиснути на одному з напрямків Харківщини

Протягом минулої доби на фронті відбулося 99 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 5 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 88 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Авіаційних ударів зазнала Синьківка Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку в районах Синьківки, східніше Петропавлівки та Іванівки противник, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ. Чи вдалося це – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися