У Харкові сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Водій мотоцикла отримав несумісні з життям травми

Поліція встановлює обставини загибелі мотоцикліста у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Аварія сталася на нерегульованому перехресті вулиць Холодногірська та Робесп'єра 23 грудня близько 14:50. Попередньо було встановлено, що 57-річна кермувальниця Mercedes Benz при виконанні розвороту ліворуч виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з мотоциклом Kawasaki.

40-річний водій мотоцикла отримав несумісні з життям травми та помер на місці події.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині в результаті ДТП постраждали дві людини: слідчі встановлюють обставини події. 

Автопригода сталася 21 грудня близько 05:00 в смт Васищеве Харківський район. 46-річний водій автомобіля "Subaru Outback" на автодорозі "Зміїв-Харків" не впорався з керуванням та допустив наїзд на залізобетонний стовп електропередачі, після чого автівка перекинулася. Внаслідок аварії постраждали водій транспортного засобу та 44-річний пасажир. Постраждалі були доставлені до лікарні. Після медогляду їх відпустили додому. Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження. Всі обставини аварії встановлюються.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися