Посварилася з батьками та втекла з дому: що сталося з дівчиною в Харкові

Дівчина гуляла по торговельному центру з друзями

У Харкові поліцейські розшукали дівчину - вона після сварки з батьками втекла з дому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що працівники ювенальної превенції протягом години розшукали зниклу дівчину. Також зазначили, що жодних протиправних дій щодо підлітка скоєно не було.

Щодо пригоди у поліції розповіли, що 23 грудня близько 17:20 до чергової частини відділення поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 1 надійшло повідомлення про зникнення 17-річної дівчини.

Її мати повідомила, що вранці після сварки донька самовільно залишила оселю та разом зі своїм хлопцем поїхала до кінотеатру, що розташований в одному із торговельних центрів міста. Обидва підлітки на телефонні дзвінки не відповідають.

Поліцейські сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 оперативно розшукали зниклу. Дівчина гуляла по торговельному центру з друзями. Її доставили додому та передали батькам.

picture

З усіма учасниками події проведена профілактична бесіда щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харківщини протягом години розшукали зниклу дівчину. 

У поліції Харківської області повідомили, що дівчина гуляла в парку, телефон розрядився. Інформація про зникнення 16-річної дівчини надійшла до чергової частини відділення поліції № 3 ХРУП № 1 18 грудня близько 00:20. 42-річний батько повідомив, що о 18:00 донька пішла проводжати подругу на вокзал та не повернулась, а на дзвінки не відповідає.

Що сталося з дівчиною, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися