У Харкові та області сталися складні ДТП: подробиці

Внаслідок ДТП постраждали щонайменше 6 осіб

В Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли про дві складні аварії, які сталися в Харкові та області, повідомляють "Коментарі. Харків".

Протягом доби рятувальники 2 рази залучались для ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод.

У неділю, 24 грудня, о 17:52 надзвичайники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на місце зіткнення 2-х легковиків: Toyota Yaris і Mitsubishi Lancer.

Подія трапилась у Харкові на вул. Ахсарова. Внаслідок ДТП постраждали 5 людей, 2 з який опинились заблокованими у Toyota. За допомогою гідравлічних ножиць рятувальники зрізали передні двері авто і деблокували з машини 2-х жінок (віком 52 та 33 років).

У неділю, близько 18:30 сталася ДТП на 23-му кілометрі автодороги “Зміїв-Харків” поблизу села Водяне Зміївської громади. Там вантажівка “КРАЗ” зіштовхнулась із легковиком “ВАЗ-2109”. Водій “дев’ятки” отримав травми і був заблокований всередині авто. Рятувальники визволили постраждалого і передали медикам швидкої.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські викрили чоловіка у незаконному заволодінні транспортним засобом.

У поліції повідомили, що 22 грудня під приводом придбання авто з дозволу заявника зловмисник сів до автомобіля "ЗАЗ Ланос" та поїхав у невідомому напрямку. Того ж дня 40-річного раніше неодноразово судимого мешканця міста Мерефа затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні злочину.

Щодо подій минулої доби у поліції Харківської області розповіли, що на території Харківщини сталося 17 дорожньо-транспортних пригод, в яких 11 громадян отримали травми, 2 людини загинули.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися