Скористався довірою та викрав авто в Харкові: де знайшли зловмисника

Вкрав автомобіль під час тест-драйву

У Харкові поліцейські викрили чоловіка у незаконному заволодінні транспортним засобом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що 22 грудня під приводом придбання авто з дозволу заявника зловмисник сів до автомобіля "ЗАЗ Ланос" та поїхав у невідомому напрямку. Того ж дня 40-річного раніше неодноразово судимого мешканця міста Мерефа затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні злочину.

Щодо подій минулої доби у поліції Харківської області розповіли, що на території Харківщини сталося 17 дорожньо-транспортних пригод, в яких 11 громадян отримали травми, 2 людини загинули.

У селі Багата Чернещина Сахновщинської селищної ради правоохоронці склали адміністративний протокол щодо водія за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у патрульній поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці виявили посвідчення водія з ознаками підробки

Днями на стаціонарному посту патрульні зупинили автомобіль ВАЗ для перевірки. Водій надав для перевірки посвідчення водія, яке мало ознаки підробки, а саме: відсутні необхідні захисні елементи та не друкарський тип нанесення шрифтів. Перевіривши по наявних базах даних виявилось, що посвідчення водія належить іншій особі. “Кермувальник зізнався, що придбав підроблений документ у знайомого за 11 тисяч гривень. Для встановлення всіх обставин патрульні  викликали на місце слідчо-оперативну групу”, - повідомили у патрульній поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися