У Харкові та області затримали 80 осіб: що відбувається

У поліції нагадали про дію комендантської години та заборону на використання салютів, феєрверків та петард

У Харківській області триває робота щодо розшуку, встановлення і притягнення до відповідальності зрадників, пособників, колаборантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що за минулу добу за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності особовим складом ГУНП в Харківській області до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

Також тривають перевірки на блокпостах з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. Автомобілі перевіряють правоохоронці спільно з військовослужбовцями.

Упродовж минулої доби поліцейські Харківщини отримала понад 1247 заяв та повідомлень від громадян про правопорушення і події, всі вони опрацьовані.

У поліції нагадали, що в Харківській області продовжує діяти комендантська година з 23:00 до 5:00. 

“Також нагадуємо про заборону використання салютів, феєрверків та петард на території області. Порушення тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність. Бережіть себе, своїх близьких та рідних”, - наголосили у поліції. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у святкові дні в місті Харкові посилили заходи безпеки

Зокрема, зміни стосуються роботи блокпостів та патрулювання вулиць.  “Харків’яни вдруге святкують Різдво під час війни. Щоб забезпечити спокій, ми посилили заходи безпеки. Працюють правоохоронні органи та наші військові. Ми не зменшуємо тривалість комендантської години, бо такі обставини. Тим не менш, настрій гарний. Сподіваюся, що все пройде добре, і ми відсвяткуємо Різдво спокійно”, - зазначив мер Харкова Ігор Терехов. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися