У Харкові обікрали волонтера: подробиці

Зловмисник орудував в Основ’янському районі м. Харкова

Слобідська окружна прокуратура м. Харкова затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно 37-річного чоловіка. Йому інкримінують неодноразове скоєння крадіжок в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

За даними слідства, чоловік у листопаді цього року порушив закон, вчинивши низку крадіжок. У прокуратурі зазначили, що зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини.

Цього разу одним з потерпілих від дій обвинуваченого став чоловік, який займається волонтерською діяльністю в благодійній організації. Зловмисник зламав замок, проник до приміщення, в якому зберігались аптечки з ліками для військовослужбовців ЗСУ, та виніс звідти майно, завдавши збитків.

Крім того, крадій проникав до гаражів, розташованих в Основ’янському районі м. Харкова, та виносив звідти чуже майно — литі диски, дрібну побутову техніку і навіть продукти харчування.

Усього встановлено чотирьох потерпілих.

Чоловіка судитимуть у Червонозаводському районному суді м. Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські викрили чоловіка у незаконному заволодінні транспортним засобом

У поліції Харківської області повідомили, що 22 грудня під приводом придбання авто з дозволу заявника зловмисник сів до автомобіля "ЗАЗ Ланос" та поїхав у невідомому напрямку. Того ж дня 40-річного раніше неодноразово судимого мешканця міста Мерефа затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні злочину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися