У Харківській області викрили злочинне угруповання (ФОТО)

Зловмисники розповсюджували наркотичні речовини на території двох областей

У Харківській області правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що четверо мешканців Дніпропетровської області віком від 20 до 34 років розповсюджували наркотичні речовини на території Харківської та Дніпропетровської області. 

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів виявлено 14 зіп-пакетів з речовиною рослинного походження, пристрої для вживання наркотичних речовин, близько 50 пігулок білого кольору, банківські карти, мобільні телефони, понад 124 тисячі гривень, гранати, запали, патрони, гільзи та інше. 

Речові докази вилучені та направлені на експерті дослідження. Наразі фігурантам повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Слобідська окружна прокуратура м. Харкова затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно 37-річного чоловіка. Йому інкримінують неодноразове скоєння крадіжок в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). 

За даними слідства, чоловік у листопаді цього року порушив закон, вчинивши низку крадіжок. У прокуратурі зазначили, що зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини. Цього разу одним з потерпілих від дій обвинуваченого став чоловік, який займається волонтерською діяльністю в благодійній організації. 

Детальніше про злочини, які вчинив зловмисник у Харкові, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися