Водій, який вижив у страшній ДТП на Харківщині, у тяжкому стані

Водія, який отримав травми у моторошній ДТП з п’ятьма загиблими в Ізюмі, перевезли до Харкова

Водія, який вижив у ДТП з п’ятьма загиблими на трасі "Київ-Харків-Довжанський", що сталася у середу, 5 лютого, перевезли до Харкова. Він знаходиться у тяжкому стані. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

У чоловіка чисельні травми. Його спочатку госпіталізували до Ізюмської районної лікарні, потім перевезли до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Як повідомили "Коментарям. Харків" у Відділі комунікації поліції Харківської області, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч. 3 ст. 286 КК України).

Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вдень, 5 лютого, на трасі "Київ-Харків-Довжанський" в Ізюмі на Харківщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіштовхнулися Daewoo Nubira та ВАЗ-2109. Всі пасажири та один з водіїв загинули на місці. Водій Daewoo отримав тілесні ушкодження. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися