На Харківщині отруївся підліток: що сталося

На пожежі рятувальники врятували двох жінок та 16-річного хлопця

Учора о 19:23 виникла пожежа у квартирі на першому поверсі двоповерхового будинку на вул. Олександра Бричука у місті Лозова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На час прибуття рятувальників 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини вогонь розповсюдився на площу 5 кв.м. В одній із кімнат горіли домашні речі та меблі.

Під час розвідки вогнеборці врятували двох жінок: 1948 та 1960 років народження. А також внаслідок сильного задимлення постраждав шістнадцятирічний підліток. Він отримав отруєння чадним газом та був госпіталізований до лікувального закладу. Пожежу загасили о 20:22. Причиною виникнення загоряння стало коротке замикання електромережі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Робота водієм у Харкові: де знайти та скільки платять

У Харкові та області можна працевлаштуватися водієм та отримувати високу зарплату

На сьогодні професія водія в Україні досить затребувана. Стать у цій професії не завжди має роль, керувати автівкою можуть як жінки, так і чоловіки. Найбільше у роботі водієм, згідно з актуальними вакансіями ціниться вміння керувати великогабаритними видами транспорту, а також – лагодити автотранспортні засоби.

Журналісти сайту "Коментарі. Харків" розбиралися, де можна працевлаштуватися водієм у Харкові та області, а також отримувати за цю роботу хорошу зарплатню.

Викладачі Харківського вишу віддали свою зарплату на ЗСУ

Напередодні різдвяних та новорічних свят за ініціативи ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолія Гетьмана на засіданні Вченої ради, що відбулося 22 грудня 2023 року, було прийнято рішення про перерахування на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України, одноденної заробітної плати всіх працівників Університету на підтримку Збройних сил України, які героїчно боронять нашу державу від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі вишу, інформують "Коментарі. Харків".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися