Мер Харкова став на захист японського волонтера

Щодо конфлікту ТРЦ «Нікольський» з японським волонтером Фумінорі Цучіко висловився мер Харкова

Мер Харкова висловив свою позицію щодо конфлікту в одному з ТРЦ Харкова, який стався за участі відомого волонтера з Японії Фумінорі Цучіко. Про це Ігор Терехов написав у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"Я переговорив з керівництвом молу. Ми домовилися, що Фумінорі більше ніхто не заважатиме. Керівництво ТРЦ поділяє мою позицію щодо важливості єдності в місті та країні. Зараз, як ніколи, ми маємо бути єдині і працювати на Перемогу!" – написав мер Терехов.

Нагадаємо, що відомий волонтер з Японії Фумінорі Цучіко написав у своєму Інстаграмі про випадок, який стався з ним в одному з ТРЦ Харкова під час збору коштів. За його словами адміністраторка ТРЦ зробила зауваження волонтеру про те, що на території закладу не можна проводити ніяких зборів, а потім викликала поліцію.

"Ми займаємося збором коштів тут вже більше місяця, тому раптом чути щось подібне не має сенсу. Попросите нас змінити час і місце та провести належне обговорення, ми не приймемо ваш запит. Завтра я знову буду тут для збору коштів", – написав японець з Харкова.

Слід зазначити, що у коментарях до публікації більшість людей підтримують дії японця, та засуджують таку поведінку збоку адміністрації ТРЦ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Викладачі Харківського вишу віддали свою зарплату на ЗСУ

Напередодні різдвяних та новорічних свят за ініціативи ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолія Гетьмана на засіданні Вченої ради, що відбулося 22 грудня 2023 року, було прийнято рішення про перерахування на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України, одноденної заробітної плати всіх працівників Університету на підтримку Збройних сил України, які героїчно боронять нашу державу від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі вишу, інформують "Коментарі. Харків".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися