Пропонувала «відстрілювати українців, як собак»: що буде мешканці Харківщини

Мешканка Харківської області забагато написала у соцмережах, за що піде під суд

Виправдовувала у соціальних мережах російську агресію: слідчі повідомили про підозру мешканці Харківської області.

З першого дня повномасштабного вторгнення жінка активно публікувала коментарі в мережі Інтернет, в яких паплюжила українську владу й військових та підтримувала дії окупантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

У своїх публікаціях у соціальній мережі Twitter 49-річна мешканка селища Мала Данилівка називала українство "монстром", "сектою збожеволілих маніяків, яких необхідно безжально відстрілювати як шалених собак".

Слідчі відділу поліції № 3 ХРУП № 3 під процесуальним керівництвом Дергачівської окружної прокуратури повідомили жінці про підозру за ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова став на захист японського волонтера

Мер Харкова висловив свою позицію щодо конфлікту в одному з ТРЦ Харкова, який стався за участі відомого волонтера з Японії Фумінорі Цучіко. Про це Ігор Терехов написав у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"Я переговорив з керівництвом молу. Ми домовилися, що Фумінорі більше ніхто не заважатиме. Керівництво ТРЦ поділяє мою позицію щодо важливості єдності в місті та країні. Зараз, як ніколи, ми маємо бути єдині і працювати на Перемогу!" – написав мер Терехов.

Нагадаємо, що відомий волонтер з Японії Фумінорі Цучіко написав у своєму Інстаграмі про випадок, який стався з ним в одному з ТРЦ Харкова під час збору коштів. За його словами адміністраторка ТРЦ зробила зауваження волонтеру про те, що на території закладу не можна проводити ніяких зборів, а потім викликала поліцію.

Слід зазначити, що у коментарях до публікації більшість людей підтримують дії японця, та засуджують таку поведінку збоку адміністрації ТРЦ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися