У Харківській області стався вибух: є поранені

В Ізюмському районі чоловік підірвався на вибуховому предметі: поліція встановлює обставини події

29 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що у лісі в селі Вільхуватка Савинської територіальної громади на міні підірвався чоловік. Внаслідок вибуху 44-річний чоловік отримав тілесні ушкодження. Його доставили до медичного закладу. По це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

За адресою виїхала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області.

Поліція закликає громадян бути вкрай уважними та обережними! Якщо ви побачили підозрілий або вибухонебезпечний предмет, негайно повідомляйте про знахідку за телефонами "101", "102" або "112".

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

Станом на 12:00 відомо про трьох загиблих та тринадцять поранених. Тривають пошуково-рятувальні роботи, інформація стосовно потерпілих уточнюється.

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Внаслідок ударів є загиблі, 11 людей зазнали поранень.

Нагадаємо, що близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися