У Харківській області сталася надзвичайна подія: загинула людина

Рятувальники під час проведення розвідки знайшли тіло людини

29 грудня протягом 3-х годин, починаючи з 5-ї ранку, російські загарбники випустили по Харкову понад 20 ракет. Вибухи були зафіксовані у різних частинах міста. Вони спричинили 2 пожежі і чисельні руйнації на об’єктах цивільної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На місці "прильотів" працювали рятувальники ДСНС. Вони ліквідували пожежі, проводили розбирання завалів та пошук людей.

О 21:02 рятувальники виїхали на виклик за адресою: село Слобожанське, Красноградського району області. В житловому будинку барачного типу горіло перекриття та конструктивні елементи кімнати на площі пожежі 35 кв.м.  Під час проведення розвідки рятувальниками на місці пожежі було виявлено тіло чоловіка 1965 року народження. Загасили пожежу о 00:27. Причина виникнення загоряння занесення джерела вогню.

Крім того, в Ізюмському районі, у лісі поблизу села Вільхуватка, чоловік 1979 року народження наступив на протипіхотну міну "пелюстка". З травмою ноги постраждалого госпіталізували до лікарні.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Нагадаємо, що учора близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися