У Харкові беруть під охорону будинки: поліція пояснила для чого

Поліцейські попередили харків’ян щодо мародерства

Поліція бере під охорону всі будівлі, які постраждали внаслідок ракетного удару по Харкову. Про це начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області написав на своїй сторінці у Фейсбуці, інформують "Коментарі. Харків".

Такі заходи застосовуються з метою уникнення фактів мародерства. цілодобово біля зруйнованих адмінбудівель та житлових будинків нестимуть службу правоохоронці.

 Володимир Тимошко повідомив, що цілодобово біля зруйнованих адмінбудівель та житлових будинків нестимуть службу правоохоронці.

"Попереджаю – всі факти мародерства будуть жорстко каратись в рамках діючого законодавства!", - очільник поліцейського главку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові жінка померла від страху під час обстрілів

В результаті ворожих ракетних ударів по центру Харкова загинула 91-річна жінка

Внаслідок ранкових обстрілів постраждали 45 осіб. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Внаслідок влучань постраждали 45 людей, 38 – знаходяться у лікарнях, зокрема 4 дітей віком від 2 до 14 років перебувають у легкому стані. Кількість постраждалих, на жаль, може збільшуватися, оскільки люди оговтуються і поступово звертаються до медичних закладів", – сказав Олег Синєгубов.

91-річна жінка загинула внаслідок ворожих обстрілів. 3 людини перебувають у важкому стані, з них 1 літня жінка у вкрай важкому стані – перебуває в комі.

"Наразі відомо про 3 "прильоти". Ще є інформація про четвертий, його ідентифікація триває. Руйнування досить значні. Влучання були у житлову інфраструктуру: фактично постраждали сотні квартир, десятки житлових будинків", – зазначив начальник ХОВА.

Триває ідентифікація типу ракет: попередньо це були Іскандер-К або Кинджали.

За даними Суспільне Харків, 91-річній жінці, яка померла внаслідок ракетного удару РФ по Харкову, стало зле після вибуху, сказав Суспільне Харків її зять Владислав Коршунов.

"Це моя теща. Коли пролунав вибух, вона сиділа в коридорі, їй стало зле, вона втратила свідомість. Я був у коридорі, а дружина на кухні, ми цілі. В березні тещі мало б виповнитися 92 роки", — сказав Коршунов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися