Людей у Харкові забезпечать тимчасовим житлом

«Забезпечуватимемо людей тимчасовим житлом», - Олег Синєгубов

Внаслідок ранкової атаки російських окупантів на Харків, пошкоджено більше 40 будівель. Вибуховими хвилями вибило або пошкодило понад 1200 вікон. Через значні пошкодження комунікацій без опалення залишилися 6 багатоквартирних будинків. Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів під час телемарафону "Єдині новини", інформують "Коментарі. Харків".

"Комунальники та усі профільні служби продовжують працювати в посиленому режимі – закривають вікна, лагодять комунікації. Розуміємо, що миттєво усунути наслідки обстрілів в багатоквартирних будинках не вдасться. Тому разом з міською владою пропрацьовуємо питання з розміщення людей в місцях компактного проживання", - зазначив Олег Синєгубов.

Окупанти обстріляли Харків трьома ракетами "Іскандер-М". За даними рятувальників, внаслідок влучань постраждали 53 людини, з яких 6 дітей. Загинула 91-річна жінка. Нині в медзакладах регіону перебувають 27 потерпілих. Лікарі надають їм усю необхідну допомогу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Жахливі кадри прильотів по Харкову (ФОТО)

У Харкові внаслідок масованої ракетної атаки по місту сталося 3 пожежі, чисельні руйнування цивільної інфраструктури, постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби.

Нагадаємо, що близько 07:30 окупанти завдали ударів по центральній частині міста Харків. Місцеві пабліки повідомляють, що щонайменше 20 автомобілів пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу в одному з районів Харкова.

“Харків під масованим ракетним ударом. Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов.

Детальніше – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися