На Новий рік окупанти залишили без світла громаду на Харківщині

У Дворічанській громаді відновили світло після обстрілів

Фахівці Великобурлуцького району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" відновили електропостачання після обстрілів у Куп'янському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Як розповів начальник Великобурлуцького РЕМ Євгеній Кривошеєв, заживлено споживачів села Петро-Іванівка Дворічанської селищної громади, яке було знеструмлено 1 січня.

"На жаль, останнім часом на території обслуговування нашого РЕМ почастішали випадки знеструмлень через обстріли. На такі ремонти наші фахівці виїжджають якщо не щодня, то через день це точно. Цього разу після обстрілу були пошкоджені дроти високовольтної лінії 10 кВ, але нам вдалося виконати ремонт і повернути електрику споживачам", - зазначив Євгеній Кривошеєв.

За його словами, від обстрілів також потерпає село Хатнє Великобурлуцької селищної громади, куди енергетики також регулярно навідуються ремонтувати мережу.

За даними Міненерго минулої доби енергетики заживили понад 4 тисячі споживачів у населеному пункті Циркунівської громади, який був без світла з початку бойових дій.

Всього в регіоні без світла близько 16 тисяч точок обліку, з них після ракетного удару по Харкову – один дев’ятиповерховий будинок (понад 100 споживачів).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Жахливі кадри прильотів по Харкову (ФОТО)

У Харкові внаслідок масованої ракетної атаки по місту сталося 3 пожежі, чисельні руйнування цивільної інфраструктури, постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби.

Нагадаємо, що близько 07:30 окупанти завдали ударів по центральній частині міста Харків. Місцеві пабліки повідомляють, що щонайменше 20 автомобілів пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу в одному з районів Харкова.

“Харків під масованим ракетним ударом. Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов.

Детальніше – читайте за посиланням.

Вдруге ударів завдали о 22:32. У Харкові зафіксували влучання поряд з житловим будинком, повідомив міський голова Ігор Терехов. За його даними, там вибиті вікна.

Армія РФ завдала ударів по Харкову ракетами С-300, попередньо повідомив Синєгубов. За його даними, нікого не поранило.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися