На Харківщині немає світла в 65 населених пунктах: що сталося

Через бойові дії більше 16 тисяч абонентів залишаються без світла

За минулу добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Уди Богодухівського району; Вовчанськ, Мала Вовча Чугуївського району; Потихонове, Синьківка, Табаївка, Іванівка, Берестове Куп'янського району. Про це в ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні о 00:05 ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено приватний будинок. Без потерпілих.

Близько 20:00 та 20:50 противник здійснив ракетний удар і обстріляв з артилерії та РСЗВ с. Липці Харківського району. Даних про руйнування і постраждалих немає.

За даними очільника області, внаслідок бойових дій у Харківській області знеструмлено 16074  абонентів у 65 населених пунктах Ізюмського, Куп'янського, Богодухівського, Харківського та Чугуївського районів. Відновлення електропостачання триває.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Їли сніг та пили воду з бліндажу: на Харківщині російське командування кинуло штурмовиків

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський опублікував відео допиту військовополоненого – командира відділення 350 мотострілкового полку з Санкт-Петербурга. Він розповідає, що до нього прийшли з повісткою додому та мобілізували, після чого він потрапив у Харківську область.

"Нам казали, що будемо на кордоні стояти, охороняти склади та мости. А потім відправили штурмувати Синьківку. Не було ні їжі, ні води, ні БК. Командування перестало виходити на зв'язок", – зазначив російський військовий. ЗСУ запропонували залишитися живим і він здався в полон.

Повне відео – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися