У Харкові врятували дитину з квартири: що сталося (ФОТО)

Рятувальники через балконне вікно потрапили у квартиру

У Харкові рятувальники відкрили двері квартири, в якій перебувала маленька дитина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Щодо подробиць подій у ДСНС розповіли, що 7 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення, про те, що на третьому поверсі багатоповерхівки зачинились двері квартири. За закритими дверима перебувала маленька дитина.

До місця події було направлено відділення 4-ї пожежно-рятувальної частини Основ'янського району міста Харкова. Рятувальники через балконне вікно потрапили у квартиру, відчинили двері, чим допомогли батькам дістатись до дитини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп'янську рятувальники з-під завалів спричинених ворожими обстрілами визволили жінку.

У ДСНС Харківської області повідомили, що вночі 6 січня ворог продовжував завдавати ударів по житловому сектору міста Куп'янська. Під удари потрапили будівля навчального закладу та приватні житлові будинки. Під завалами одного домоволодіння знаходилась 60-річна жінка та потребувала допомоги. 

“До місця події негайно прибули рятувальники та медики. На ліжку у кімнаті будівлі під зруйнованими конструкціями даху перебувала мешканка оселі. ДСНСники швидко визволили її з-під завалів та транспортували до автомобіля екстреної медичної допомоги. Надалі постраждалу з травмою ноги було госпіталізовано до Харківської обласної лікарні”, - пояснили у службі.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися