Яка ситуація на дорогах у Харківській області (ФОТО)

Проїзд дорогами Харківщини забезпечено

На державних і місцевих дорогах у Харківській області 8 січня працює 110 одиниць техніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. За його словами проїзд дорогами забезпечено. 

При цьому він попередив, що через різке зниження температури повітря та пориви вітру на дорогах можливі ускладнення руху.

На автошляхи державного значення вийшли понад 60 одиниць спецтехніки. Ще 47 одиниць техніки працює на місцевих дорогах.

Виконується обробка піщано-сольовою сумішшю, в тому числі автобусних маршрутів та маршрутів для евакуації та доставки гуманітарної допомоги.

Про ускладнення у русі на дорогах місцевого значення водії можуть повідомляти чергового диспетчера ДП "Харківський облавтодор" за номерами: +38 057 336-77-00, 336-79-33.

Також працює “гаряча лінія” Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області: +38 095 568 38 77.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на дорогах Харківської області можливі обмеження чи перекриття руху.

У Харкові та області працює цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків негоди, яка насувається в Україну. В Харківській ОВА нагадали, що з 7 по 9 січня очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території України. Ситуація на дорогах буде ускладненою через ожеледицю і налипання мокрого снігу.  

Дізнатися актуальну інформацію щодо стану автомобільних доріг можна вже зараз за телефоном цілодобової гарячої лінії Штабу: +380674006080  У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах звертайтеся за номерами: 101, 102 та 103. 




Джерело: https://t.me/synegubov/7998
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися